Job 196 van 308


Report this listing

Solliciteren



Keukenmedewerker | Lebbeke | ISS Catering


Functie

Voor een dynamisch bedrjif ben ik op zoek naar een keukenmedewerker. Als keukenmedewerker zal je aan de slag gaan bij Barry Callebaut te Lebbeke.

Als keukenmedewerker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de keuken, afwasactiviteiten en het bereiden van broodjes voor automaten binnen onze fabriek. Je zult zelfstandig werken en ervoor zorgen dat onze keuken schoon, georganiseerd en operationeel is. Daarnaast zul je de broodjes maken volgens specifieke richtlijnen en zorgen voor een constante voorraad in de automaten.

Taken en verantwoordelijkheden:
  • Onderhoud van de keuken, inclusief reiniging van apparatuur, werkoppervlakken en opslagruimtes.
  • Afwasactiviteiten uitvoeren en zorgen voor een schone en hygiënische keukenomgeving.
  • Het bereiden van broodjes voor automaten, waarbij je let op kwaliteit, versheid en presentatie.
  • Zorgdragen voor een constante voorraad van broodjes in de automaten en tijdig bijvullen.
  • Naleven van voedselveiligheidsnormen en richtlijnen.
  • Het identificeren en melden van eventuele tekortkomingen of problemen in de keuken.

Jouw profiel

Wie zoeken we:
  • Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré, maar niet vereist.
  • In staat om zelfstandig te werken met minimale supervisie.
  • Goede organisatorische vaardigheden en oog voor detail.
  • In staat om fysiek werk te verrichten, inclusief tillen en staan gedurende langere periodes.
  • Basiskennis van voedselveiligheid en hygiëne.
  • Flexibiliteit om te werken van maandag tot en met vrijdag van 9.00u tot 15.00u met een half uur pauze.
  • Een soort product bereiden: Sauzen
  • Een soort product bereiden: Vlees
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
    Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
  • Gerechten bereiden: Zuid-Amerikaans
  • Menu’s uitwerken
    Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...)
  • Gerechten bereiden: Oosters
  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
  • Gerechten bereiden: Noord-Amerikaans
  • Gerechten bereiden: Afrikaans
  • Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
  • Een soort product bereiden: Sandwiches
  • Een soort product bereiden: Ontbijt
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
  • Medewerkers opleiden in vaktechnieken
  • Gerechten bereiden: Andere wereldspecialiteiten
  • Een soort product bereiden: Traiteurproducten
  • Gerechten bereiden: Chinees
  • Gerechten bereiden: Creools
  • Gerechten bereiden: Spaans
  • De bereiding en de productie van gerechten superviseren
    Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
  • Gerechten bereiden: Thais
  • De ingrediënten doseren en mengen
  • Gerechten bereiden: Vietnamees
  • Een soort product bereiden: Vis, zeeproducten
  • Gerechten bereiden: Regionale specialiteiten
  • Koken voor een doelgroep: Kinderen
  • Gerechten bereiden: Libanees
  • Koken voor een doelgroep: Gehospitaliseerde personen
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
  • De activiteiten van een team coördineren
  • Koken voor een doelgroep: Bejaarden
  • Gerechten bereiden: Italiaans
  • Een soort product bereiden: Nagerechten, ijs
  • Gerechten bereiden: Japans
  • Gerechten bereiden: Europees
  • Gerechten bereiden: Indisch
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • De goederen ontvangen en controleren
    De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer

Aanbod

Wat bieden we jou:
  • Werken van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 15u, geen weekendwerk.
  • Marktconform loon op basis van de functie en je ervaring.
  • Langdurige opdracht met kans op een vast contract na een geslaagde interimperiode.

    Solliciteer nu meteen via de sollicitatieknop of mail jouw CV door naar acc.national@adecco.be met als mededeling ISS Catering. Bij eventuele vragen over deze vacature, contacteer ons op het nummer 02/481 96 04. Uw contactpersoon voor deze vacature is Sophie.

Solliciteren

584 ACC NATIONAL NORTH
+32 (0)2 481 96 07

Solliciteren